RÓLUNK

Cherry_girls_vegleges.jpg
¡Kiss & STOP! repertoár:
Saját rock & roll számok
Hungária, Fenyő, Dolly és Szandi és külföldi dalok
Az együttes tagjai:
S.T. (Eszti) - ének
Olasz Anina - ének, vokál
Bálint Gergely - szaxofon
Mezei Mihály - szólógitár
Pál Zoltán - billentyű
Simon András - dob
Zboray Miklós - basszusgitár
A ¡Kiss & STOP! rock and roll együttes 2018. október 12-én alakult.
"First kiss" című lemezünk nagy sikerű bemutatóját 2019. november 29-én tartottuk a Rocky Monday Egyesület Székházában. Megtiszteltetés volt számunkra, hogy 2020. január 26-án a Fekete Gyula Emlékkoncerten saját dalainkkal léphettünk fel a Rockmúzeumban. A "Játsszuk még a dalt" c. művünket Fekete Gyula emlékére írtuk.
 
Az együttes alapító tagjai:
S.T. - ének:
Tánc- és dráma diplomával, ORI vizsgával (show, revű, hip-hop tánc) és színészi gyakorlattal is rendelkező, angol-magyar szakos tanító vagyok. A legtöbb műfajban táncoltam és koreografáltam már. Gitáron játszom, és ezen írom a saját dalainkat is. Kicsi korom óta lételemem a színpad, az ének, a zene és a tánc. 6 éven keresztül karaoke műsorokat szerveztem és vezettem. Alkalmanként party zenekarokban is énekelek. A ¡Kiss & STOP!-pal gőzerővel haladunk az álmaink megvalósítását jelentő úton! :)
Nóri:
Táncos végzettséggel és énekes előképzettséggel rendelkező színésznő vagyok. Szabadúszóként dolgozom, emellett 3 musical stúdióban tanítok táncot és koreografálok. Nagyon fontos számomra a zene, a zeneiség. Igyekszem nyitottan állni az új dolgokhoz, így mikor S. T. megkeresett az álmával, amit szeretne megvalósítani, egyfajta álomból valóság gyanánt :) örömmel csaptam bele a kezébe, hogy persze csináljuk!...
Rock & roll... Kiss & STOP! :)
Vélemény:
"Csodálatos érzés, amikor az ember tudja, hogy olyan emberekkel ismerkedhetett meg, akikre mindig büszke lesz, hogy ez megtörtént! Fantasztikus Ember vagy kis Rock'n'Roll Hercegnő Eszter Tatár-Havancsák! Örök rajongóddá tettél minket! Köszönjük ezt a csodálatos estét, imádtam a fergeteges hangulatát és egyben bensőségességét! 😊😍🥰 Imádtuk, ahogy imádtátok kis közönségeteket!" ❤️💖💝
(Szovics Marcsi )
Vélemény:
"ÚJ Rock&Roll HERCEGNŐ Született! :
Eszter Tatár-Havancsák.
>>> iKISS & STOP! Zenekar <<<
'Ha jól tudom, Magyarországon már régóta nem született új rock&roll zeneszerző...
- A BEMUTATÓ KONCERT Álomszerű volt!: ahogy szoktuk mondani: a Nézése, a Járása, a HANGJA .... tényleg a Csodával Felérő!
! Isten adja, hogy évtizedekig Bűvöljön, Táncoltasson bennünket! "
(Fülöp Lajos)
 

© 2019 by ¡Kiss & STOP! Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now